9/9

Foliile SKIN protectie si design

12.02.2022
Cristian Catalin Wagenpfiel

  Datorită curburii marginilor la device-urile de top, protectia devine din ce in ce mai greu de realizat; dar nu imposibil.
Intrebarea este: putem proteja aceste suprafete curbate?

   Alternativa potrivita nevoilor utilizatorilor fara a ingreuna sau modifica dimensiunile device-lui, sunt SKIN-urile Carbon care oferă si o protecție suplimentara dispozitivului.
   Întregul design al aparatului, de la liniile fluide la forma subţire, se îmbină cu Design SKIN-ul nostru, oferind o senzaţie excelentă atat la atingere cat si la privit.

    Acesta fuziune intre design-ul device-ului si SKIN-uri, o s-o regasiti nu numai la brand-ul Samsung; la fel de usor va oferim si pentru  Apple, HTC, Blackberry, Huawei, LG, Nokia, Microsoft sau alti producatori.  
    Materialul 3M utilizat de noi detine tehnologia Comply™ (permite eliminarea completa a bulelor de aer, datorita canalelor din micro-adeziv), rezultand o aplicare usoara atat pe suprafata plana cat si in zonele curbate.

   Azi da; device-ul tau are personalitate, cu Design SKIN-ul conturat perfect si decuparea fina.  Intr-un joc de culori, foliile SKIN Carbon pot inlocui cu usurinta o carcasa de protectie. Avem cateva variante de alegere a pachetului Design SKIN; fata, fata+spate, spate, rama, tastatura.
 
   Decuparile sunt extrem de precise pentru o potrivire perfecta la senzori, port și difuzorul device-ului; astfel veti detine un device personalizat incat cei din jurul dvs. il vor admira precum o editie limitata.

   Stim ca va plac modelele diversificate; SKIN-urile le gasiti aici si nu ezitati să ne scrieti o sugestie.

Comentarii

Nicio postare găsită

Scrie un comentariu