9/9

1. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului 24GSM.ro a fost alcatuit in directa colaborare cu producatorii sau distribuitorii autorizati ai produselor de pe site.
Dat fiind faptul ca 24GSM.ro prezinta produsele cu buna credinta si in conformitate cu datele furnizate de acestia, fara alterarea sau omiterea intentionata a nici unei informatii, nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele pe care ni le-au pus la dispozitie reprezentantii fiecarui produs. Totusi, am incercat sa minimalizam toate greselile sau nelamuririle care pot aparea din lipsa unor specificatii, traduceri, interpretari ori editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.
Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ.
Produsele livrate pot diferi pe alocuri de imaginile prezentate datorita modificarii unor caracteristici, insusiri sau a design-ului, fara notificarea noastra prealabila de catre producatori sau distribuitori.

S.C INNO 3D SOLUTION SRL nu poate fi considerata raspunzatoare de provocarea unor pagube de orice natura (materiale sau morale, inclusiv de imagine sau violarea intimitatii personale) datorate utilizarii produselor cumparate de pe site-ul 24GSM.ro si utilizate fie defectuos, fie ilegal, fie cu rea-credinta, ori impotriva avertismentelor postate pe acest site sau in instructiunile de folosinta ale produsului.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de catre S.C INNO 3D SOLUTION SRL de la clientul respectiv pentru produsul in cauza.

2.CONDITII DE RETURNARE

Dupa expedierea, respectiv primirea de catre client a produselor, clientul 24GSM.ro poate returna produsul (produsele) cumparat(e) in urmatoarele conditii:
Cumparatorul are dreptul sa notifice IN SCRIS comerciantului ca renunta la cumparare, fara a suporta alte penalitati, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, in situatia in care constata ca INSUSIRILE SAU PROPRIETATILE PRODUSULUI RESPECTIV, PREZENTATE PE SITE, AU FOST DE NATURA SA-L INDUCA IN EROARE PRIVIND CALITATEA SAU INSUSIRILE PRODUSULUI PRIMIT.
Returnarea produselor se face pe cheltuiala noastra (cheltuieli de transport sau livrare) numai cu Fan Courier la punctul nostru de lucru din Str. Alunisului, nr. 193, sector 4, Bucuresti.
Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in perfecta stare, fara a fi deteriorate si trebuie sa fie insotite de AMBALAJELE ORIGINALE, precum si de FACTURA SI CHITANTA in original.
Costul produsului va fi rambursat cumparatorului in termen de maxim 15 zile si va include costul transportului la primirea produsului.

3. FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI 24GSM.ro, ORI DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL 24GSM.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI 24GSM.ro SI VA DECLANSA CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORILOR.

4. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Securitatea datelor personale si a informatiilor


Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, pentru a factura si livra produsele comandate, pentru anuntarea noutatilor sau promotiilor in curs, etc..., si in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul 24GSM.ro, ele fiind accesibile numai personalului autorizat al Societatii, prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile date personale, in forma sub care le-a introdus.

Site-ul 24GSM.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor aflate sub controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul 24GSM.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.


5.UTILIZAREA SERVICIILOR OFERITE DE 24GSM.ro IMPLICA ACCEPTAREA URMATOARELOR CLAUZE DE BUN SIMT:

Pentru inregistrarea ca utilizator al 24GSM.ro, clientul (beneficiarul) trebuie sa furnizeze la crearea contului date reale si complete, pentru a putea fi contactat in vederea unei minime verificari a identitatii si a putea fi efectuate actiunile referitoare la livrare, in coditii sigure atat pentru furnizor cat si pentru beneficiar.
Contul unui utilizator poate fi suspendat daca se constata ca este folosit in scopuri de frauda, cum ar fi:copierea partiala sau totala a continutului site-ului 24GSM.ro, adaugarea de comentarii automate, a spam-ului, atacuri de tip hacker, etc...
Fiecare utilizator este raspunzator de pastrarea in siguranta a datelor sale de autentificare (adresa de e-mail si parola) pe site-ul 24GSM.ro; in cazul in care un utilizator uita parola sa de acces, aceasta poate fi recuperata folosind optiunea "Am uitat parola".

6.DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT):

Continutul intregului site 24GSM.ro (texte, imagini, comentarii, baze de date, scripturi) este proprietatea S.C INNO 3D SOLUTION SRL sau a colaboratorilor sai (producatori, furnizori, distribuitori, etc...) si este protejat de legea drepturilor de autor. Nu este permisa folosirea niciunei date de pe site-ul 24GSM.ro fara acordul scris al S.C INNO 3D SOLUTION SRL ori al respectivilor colaboratori.

7. LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.In cazul in care toate tentativele de stingere a conflictului pe cale amiabila esueaza, competenta solutionarii acestuia revine instantelor de judecata romane.