9/9

Filtrul de confidentialitate o necesitate

12.02.2022
Cristian Catalin Wagenpfiel

In zilele noastre tehnologia a devenit un lucru de care cu greu ne putem lipsi. Cu totii detinem cel putin un device smart, fie telefon, tableta, mai nou ceas smart sau laptop pe care le folosim oriunde, in locuri publice, la prieteni acasa sau la locul de munca.
De cate ori nu vi s-a intamplat sa cititi un mesaj in metrou si sa "simtiti o pereche de ochi straini in ceafa" sau sa stati la o cafenea cu laptop-ul sau tableta in fata si vecinul de la masa alaturata sa isi piarda interesul fata de cafeaua proprie, regasindu-se in monitorul dumneavoastra?
Pentru asta avem solutia potrivita si anume Filtrele de confidentialitate 3M (Privacy Filter) care va protejeaza informatia.
In momentul in care alegeti sa folositi acest filtru de confidentialitate informatia va fi vizibila doar pentru cel care se afla in fata aparatului, pentru cel de langa totul va fi ca un display oprit, astfet incat se va freca de doua ori la ochi dupa care mimica fetei va vorbi de la sine.
Alegeti varianta potrivita de protectie a informatiilor si de intimitate personala, alegeti Filtrele de confidentialitate 3M!
Nu sunteti convinsi inca?
Mai sunt cateva avantaje ale acestor filtre;
– aveti informatiile protejate in permanenta
– touch-ul nu este influentat in nici un fel
– are rol si de protectie a ecranului impotriva zgarieturilor
– se poate inlocui fara nici o problema iar la inlaturare nu raman reziduuri
– cel mai important este faptul ca imaginea este la fel de clara.
Le puteti achizitiona de la noi iar daca veniti sa le ridicati personal aplicarea lor pe device este gratuita.

Comentarii

Nicio postare găsită

Scrie un comentariu